Van Noord Accountancy en Belastingadviseurs

Ondernemende accountants en belastingadviseurs. Betrokken ondernemers die hun vak verstaan. Financiële diensten en advies voor de ondernemer.

In 1983 opende Henk van Noord zijn eerste kantoor. Sindsdien heeft Van Noord een enorme groei doorgemaakt: 9 vestigingen in Midden-Nederland. Elke vestiging is lokaal actief, heeft korte communicatielijnen en een efficiënte omvang. Een bewuste keuze want het MKB, grote ondernemingen en intermediairs hebben behoefte aan een professionele, lokale speler. Met een betrokken manier van werken en een proactieve houding, die zowel informeel als toegankelijk is. Dit onderscheidt Van Noord en maakt hen herkenbaar als ondernemende accountants en belastingadviseurs.

Van Noord over de Jello dienstverlening:

Het team van VanNoord Accountants en Belastingadviseurs bestaat uit financieel experts. Bij de implementatie van Afas hebben wij daarom ook de hulp ingeroepen van een expert, namelijk Damiaan Verhoef. Damiaan heeft ons bij de hand genomen en gezorgd dat we tijdens de implementatie de juiste keuzes hebben gemaakt. We roepen de hulp van Damiaan nog regelmatig in voor onderhoud van Afas en het doorvoeren van onze specifieke wensen. Damiaan is kundig en zeer toegankelijk. We hebben Damiaan leren kennen als een persoon die dezelfde drive heeft als dat wij die bij VanNoord Accountants en Belastingadviseurs hebben. We hopen nog veelvuldig van zijn diensten gebruik te maken.

Ard Hermsen