Pellikaan’s Verpakkingen

Pellikaan’s Verpakkingen is een totaalleverancier en groothandel in verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Als specialist hebben ze meer dan 5.000 verschillende verpakkingsmaterialen op voorraad. Kartonnen dozen, noppenfolie, tape, brievenbusdozen, wikkelfolie enzovoorts. U noemt het, zij leveren het. Zit uw product niet in het assortiment of wilt u een persoonlijke bedrukking? Dan verzorgen ze graag op maat gemaakte verpakkingsmaterialen voor uw bedrijf.

Pellikaan’s Verpakkingen over de Jello dienstverlening:

Wij werken al jaren met AFAS en Damiaan heeft het programma voor ons geoptimaliseerd. Hierdoor besparen wij niet alleen veel tijd (effici├źnt) maar kunnen wij onze service ook naar een hoger niveau tillen en kosten besparen.

De volgende punten zijn aangepakt:
– Digitaal factureren (verkoop);
– Inkomende facturen digitaal verwerken;
– Implementatie diverse workflows;
– Activeren en inrichten AFAS InSite;
– Rapportage tools;
– Dossierinrichting;
– Inkoopproces ge├»ntegreerd in AFAS;
– Nieuwe weergaves gemaakt;
– etc

Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden van Damiaan en kunnen iedereen aanbevelen met hem in zee te gaan. Buiten het feit dat hij de opdrachten goed heeft uitgevoerd en zijn kennis heeft gebruikt om pro-actief mee te denken aan de oplossingen, is het een prettig persoon in de omgang die zich snel aanpast aan de bedrijfscultuur.