LIMES international

LIMES international is een fiscaal advieskantoor dat zich richt op bedrijven en particulieren die internationaal opereren. Bij grensoverschrijdende activiteiten krijgen cliënten te maken met internationale fiscale, sociale zekerheids- en juridische vraagstukken die hun activiteiten kunnen maken of breken. Met onze pragmatische werkwijze en onafhankelijkheid van accountantskantoren bieden wij voor ieder uniek vraagstuk een volledig geïntegreerde oplossing.

LIMES international over de Jello dienstverlening:

Vanaf 2009 werken wij met Afas en medio 2010 zijn wij met Damiaan in contact gekomen. Zeker het afgelopen jaar waarin wij meerdere disciplines administratief hebben uitgerold, hebben wij veelvuldig een beroep gedaan op Damiaan. Afas is een prachtige bouwdoos en als je specifieke kennis inhuurt kun je de administratie inrichten zoals je het hebben wilt.

Damiaan bezit deze kennis en met zijn ervaring en positieve enthousiaste instelling heeft hij ons fantastisch geholpen. Inmiddels werken alle modules naar behoren en komt Damiaan alleen op ons verzoek langs als we weer iets op ons wensenlijstje hebben staan.

Kort maar krachtig, kennis van zaken, accuraat en een aardige vent.