Keyrail B.V. te Zwijndrecht

Keyrail is de commerciĆ«le exploitant van de Betuweroute, de goederenspoorlijn die loopt van de Rotterdamse haven tot aan de grens van Duitsland (bij Zevenaar). Keyrail biedt railgoederenvervoerders doorgaande paden naarhet Europese achterland. Keyrail’s klanten kopen de zekerheid dat hun treinen de aansluiting halen op andere spoornetten en terminals.

Keyrail werkt nauw samen met nationale en internationale partijen, zoals containerterminals, op- en overslagbedrijven, vervoerders, operators, verladers en infrabeheerders om haar dienstverlening verder te optimaliseren.

Keyrail over de Jello dienstverlening:

“Damiaan voert sinds oktober 2011 opdrachten uit voor Keyrail. Wij hadden behoefte aan iemand die onze functionele wensen kon vertalen naar een juiste inrichting in AFAS. Damiaan heeft tot nu toe een tweetal processen opnieuw ingericht waardoor deze processen duidelijk beter zijn gaan lopen. Wat daarbij vooral op viel was dat Damiaan pas gaat wat doen in AFAS als hij de functionele wensen van de klant goed kent, waardoor er achteraf nog maar kleine aanpassingen noodzakelijk waren om alles juist te laten functioneren in AFAS. Uit eigen ervaring heb ik het ook wel eens andersom meegemaakt.”

“Damiaan is iemand die zich richt op de wensen van klant en in staat is om die ook te realiseren. Wat daar bij opvalt zijn zijn analytische vaardigheden en service gerichtheid. Wij zullen dan ook zeker gebruik blijven maken van de diensten van Damiaan.”