De Keijzer Nipius & Co Accountants en Belastingadviseurs

De Keijzer Nipius & Co is een dynamisch en ondernemend accountants en belastingadvieskantoor gevestigd in Amsterdam Zuidoost. De accountants van DKNCO kijken over de grenzen van hun eigen discipline. Zij spreken de taal van de ondernemer en bezitten de kennis en ervaring om doeltreffende voorstellen te doen. Zoals de persoonlijke band met cliënten erg belangrijk is, zo hanteert DKNCO dit principe ook naar de “interne klant”, de medewerkers. Medewerkers typeren de bedrijfscultuur als professioneel, informeel, open en ambitieus.

De Keijzer Nipius & Co over de Jello dienstverlening:

Afgelopen jaar is tijdens een uitgebreide inventarisatie besloten over te gaan naar een totaalaanbieder, zijnde Afas. Tijdens de inventarisatie zijn wij tijdens een referentiebezoek aan de naam van Damiaan gekomen. Aangezien wij ervoor gekozen hebben onze implementatie volledig zelf uit te voeren, hebben wij Damiaan en Fred van der Biezen gekozen om toe te voegen aan ons implementatieteam.

Ik heb Damiaan leren kennen als eerlijk, betrouwbaar, altijd bereikbaar en veel kennis van zaken met als doel het optimaal inrichten van de omgeving. In slechts 2 maanden tijd hebben wij het voor elkaar gekregen om 3 systemen te elimineren en om te zetten naar 1 Afas omgeving. Damiaan wist goed het evenwicht te bewaren tussen de wensen van de klant en de werking van Afas. Wanneer de wensen niet geheel mogelijk waren, kwam Damiaan vaak met een mogelijke work-around.

Bovenal zijn wij erg tevreden over het functioneren van Damiaan en benaderen hem dan ook nog regelmatig voor kleine vraagstukken.