AFAS Berenschot

Wij helpen publieke en private organisaties van over de hele wereld bij het oplossen van bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken, het realiseren van nieuwe strategieën, het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal.  Pragmatisch, innovatief, mensgericht, onconventioneel en met veel plezier.

Zo geven onze adviseurs al bijna 80 jaar professioneel hoogwaardig advies waar onze klanten hun toekomst op kunnen bouwen. Samen creëren we nieuwe kansen en zetten wij onze klanten op voorsprong.  Onze adviseurs zijn inspirerend, eigenzinnige individuen die één grote passie delen: organiseren. Wij lossen complexe vraagstukken waar organisaties voor staan op door onze sectorkennis te verbinden met inhoudelijke expertise en multidisciplinaire competenties.

Berenschot over Damiaan Verhoef:

Damiaan heeft Berenschot in 2015 begeleid bij het maken van een keuze voor een ERP systeem. Hij heeft geholpen om de ins en outs van AFAS van te voren goed in te schatten. Na de gemaakte keuze voor AFAS heeft Damiaan samen met een AFAS consultant de implementatie van AFAS gedaan. Damiaan heeft veel ervaring met AFAS en kan met alle lagen in de organisatie goed overweg. Dit kwam goed van pas bij de voorbereiding van de implementatie om het management team in AFAS terminologie te laten denken. Hij heeft ook de behoefte van de gebruikers goed vertaald naar de techniek (AFAS). Door het sparren met de AFAS consultant is er volgens mij een veel betere inrichting neer gezet dan als we dit alleen met een AFAS consultant hadden gedaan. Na de implementatie helpt Damiaan om AFAS te verbeteren / uit te breiden. Bedankt voor de plezierige samenwerking so far.

Nicolette Delmee