Lid van ERP Experts

Jello is lid van ERP Experts. Alle aangesloten AFAS Experts vormen een complementaire groep met groot empatisch vermogen gericht op samenwerken en niet op winstmaximalisatie. Concreet betekent dit maandelijkse AFAS kennisdeling sessies, behandeling van casus, gezamenlijke opdrachten, MVO doelstellingen en ontspanning.

“Samen kunnen we elke opdracht aan”

Lid van ERP Experts

AFAS software succesvol inzetten voor klanten, dat is onze kracht. Wij zijn een netwerk van tien AFAS experts die hun diepgaande expertise en uitgebreide ervaringen met AFAS software hebben gebundeld. Met als resultaat dat we voor elk vraagstuk een goede oplossing kunnen bieden.

Inrichting en implementatie

Onze experts varen uw koers door de inrichting van AFAS aan te laten sluiten bij uw bedrijfsvoering. Ze zorgen voor een breed gedragen oplossing, en maximaal return-on-investment.

Projectmanagement

Onze projectmanagers, met kennis van uw business én van AFAS software, zijn in control en u bewaart het overzicht. Heldere resultaten, zorgeloos ondernemen met een netwerk van bewezen experts.

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie vindt plaats op het snijvlak tussen business en software. Onze experts zorgen voor een optimale afstemming tussen deze twee. Efficient en duidelijk.