AFAS Profit

AFAS Profit software is één geïntegreerd softwarepakket, waarmee u alle afdelingen van uw organisatie probleemloos automatiseert. De software is volledig online (via internet) te gebruiken, maar kan ook op uw eigen systemen draaien. De keuze voor één geïntegreerde oplossing is een keuze voor efficiency. U kunt de software van AFAS huren, hierdoor zijn investeringen vooraf overbodig en betaalt u een vast bedrag per maand. Profit ERP bestaat uit: CRM, HRM, Payroll, Financieel, Logistiek, Projecten, Abonnementen, Fiscaal, Workflow- & Documentmanagement en beschikt tevens over de volledig geïntegreerde modules Competentiemanagement en Cursusmanagement. Voor kleinere bedrijven tot maximaal 5 medewerkers is er Profit Small Business: het kleine complete zusje van AFAS Profit.

AFAS Profit HRM/Payroll

Per maand worden er in Nederland meer dan 1.200.000 verloningen verzorgd met de personele software van AFAS en daar komen dagelijkse vele loonstroken bij.

AFAS Profit Accountancy

Met meer dan 850.000 fiscale aangiftes met Profit Fiscaal is AFAS Accountancy Software marktleider in Nederland. Profit Accountancy bestaat uit: CRM, HRM, Payroll, Financieel, Uren/Declaraties, Fiscaal, Workflow- & Documentmanagement. Uiteraard zijn deze producten ook als deeloplossing inzetbaar. Voor kleinere kantoren is er Profit Accountancy Lite, het kleine complete broertje van Profit Accountancy.

Meer informatie op www.afas.nl
AFAS Software