AFAS EXPERT

Een AFAS Expert is een partner van AFAS die met gedegen kennis van de organisatie AFAS en het product AFAS Profit aanvullende diensten kan leveren aan AFAS klanten.Voor, tijdens en na de implementatie kunnen tal van complementaire diensten, de implementatie en bedrijfsvoering rondom AFAS Profit verbeteren. Deze aanvullende diensten worden niet door AFAS zelf geleverd maar door Jello.

Jello AFAS Expert als implementatiepartner

Automatiseren blijft mensenwerk, hoe u het ook bekijkt. Natuurlijk is een goede analyse van uw case en uw bedrijf essentieel. Maar het resultaat van een effectieve implementatie van AFAS Profit wordt voor een belangrijk deel bepaald door de mate waarin én de manier waarop van de software gebruik wordt gemaakt. Het zijn uw medewerkers die het effect van dit proces aansturen. Mijn kracht ligt in ze te overtuigen en mee te nemen in de cultuurverandering. Dat maakt AFAS Profit tot het succes, waarop u zit te wachten.

Jello AFAS Expert in Projecten

Elke organisatie die met projecten werkt, weet hoe belangrijk het is om deze projecten goed te bewaken. Met Projecten zit alle projectinformatie in één geïntegreerd systeem zoals projectgegevens, documentatie, correspondentie, planning, capaciteit, urenregistratie en offertes.
Projectmedewerkers kunnen via internet beschikken over actuele projectgegevens en een complete rapportage. Met deze informatie houdt u de projectplanning en budget onder controle. Zo komen u en uw klant achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.
• Integratie Financieel: geregistreerde uren en/of kosten automatisch gefactureerd aan uw klant
• Integratie CRM: altijd inzicht in actuele klantinformatie, zoals openstaande facturen
• Integratie Payroll: automatische verloning van de gewerkte uren
• Integratie HRM: ziekte of verlof automatisch verwerkt in uw projectenplanning.

Jello AFAS Expert in Logistiek

Het inkopen en verkopen vormt de basis van uw onderneming. Daarom wilt u een zo efficiënt mogelijk proces van offerte tot pakbon en van bestelling tot aflevering. Dat levert u namelijk veel op.
Een geïntegreerd logistiek proces zorgt voor minder fouten en meer snelheid met uiteindelijk een hogere marge. Met de logistieke software van AFAS voor de groothandel, wordt dit hele proces geautomatiseerd en heeft u over elke stap volledige controle.
• Volledige integratie met uw CRM, Financieel en Projecten
• Continu en actueel inzicht in uw inkoop, verkoop en voorraad processen
• Unieke flexibiliteit tot aanpassen naar eigen wens van de software, zonder maatwerk

Jello AFAS Expert in Financieel

Transparantie en beschikbaarheid van informatie worden steeds belangrijker voor uw organisatie. U automatiseert al uw financiële processen met optimaal actueel inzicht met de financiële software van AFAS. In plaats van alle financiële gegevens handmatig uit uw organisatie te halen, worden deze automatisch door de software verwerkt op uw financiële afdeling. Met AFAS Financieel heeft u meer tijd over voor belangrijke zaken zoals het informeren van andere afdelingen en collega’s op basis van actuele informatie.
• Verdamp saaie werkzaamheden
• Borg informatie op één plek, minder fouten in vastlegging en uitvoering.
• Genereer eenvoudig financiële analyses
• Altijd actueel inzicht in financiële prestaties
Jello heeft ruime ervaring met AFAS Profit en is expert op het gebied van AFAS Algemene inrichting, AFAS Projecten, AFAS Uren / declaraties, AFAS Logistiek, AFAS CRM en AFAS Rapportage en Analyse. U heeft altijd een vast contactpersoon voor al uw AFAS gerelateerde zaken. Jello is direct inzetbaar en ′s avonds tot 22.00 uur telefonisch beschikbaar. Daarnaast hanteert Jello een zeer gunstig uurtarief.

Jello is lid van AFAS Partnernetwerk